Òptica Vayreda cuida de la teva vista i oïda

Ulleres de protecció graduades per a nens

Ulleres de protecció graduades per a nens

100% ENFOCATS AL JOC

En aquests últims anys el nombre de nens que practiquen esports col·lectius ha augmentat significativament. Aquests joves esportistes van als estadis, gimnasos i terrenys, amb una impressionant selecció de proteccions per al cap, les cames i els braços.

No obstant això, se segueixen produint una gran quantitat de lesions a causa d’una manca de protecció ocular o, el que és pitjor, a l’absència total de protecció.

Per respondre a aquesta problemàtica, Bollé proposa una gamma completa d’ulleres de protecció, que combinen les millors característiques tècniques amb els estàndards més estrictes del món de resistència als impactes.

Per adequar-se a les normes de seguretats europees EN 166: 2001, els vidres de policarbonat han de respectar un gruix mínim de 2 mm.

Totes les ulleres de protecció dissenyades pel laboratori Bollé presenten el marcat de seguretat, símbol del respecte dels estàndards de seguretat.

Ulleres Bollé protecció esport per a nens

TECNOLOGIA

POLICARBONAT D’ALTA DENSITAT
Les muntures Bollé Sport Protective utilitzen un grau superior de policarbonat flexible que assegura un excel·lent manteniment ergonòmic alhora que garanteix un nivell de resistència màxim

TRACTAMENT PLATINUM
El tractament anti-ratllades i anti-baf d’alt rendiment utilitzat en els entorns industrials, garanteix una visió sempre precisa i nítida durant les activitats físiques més intenses.

SHOCK ABSORPTION SYSTEM
Aquest procediment permet la co-injecció d’un material dur que garanteix la màxima resistència a l’impacte, i d’un material flexible, que absorbeix els cops, per a una màxim de seguretat i confort.

logo-bolle-sport-protective
Tecnologia Bolle Sport Protective