Òptica Vayreda cuida de la teva vista i oïda

Ulleres esport

Novetats en ulleres esportives

Ulleres Bolle 6th Sense

ULLERES DE SOL GRADUADES PER A CICLISME

Bollé és el patrocinador d’ulleres oficial del Giro d’Itàlia, per celebrar-ho aquest mes de maig totes les RX graduades de Bollé ciclisme tindran un 50% de descompte

L’objectiu d’aquesta promoció és donar a conèixer el nostre programa de graduat per a ulleres de sol de ciclisme. Recordeu que graduem ulleres amb pantalles com la 6th Sense, la 6th Sense S (novetat!) i el model Vortex. A més les pantalles es poden graduar amb el sistema bicolor que aquí us mostrem.

OFERTA VÀLIDA DURANT EL MES DE MAIG

CONSULTA'NS SENSE COMPROMÍS
Ulleres esport Bollé 6th sense

Bollé 6th sense

Ulleres esport Bollé 6th sense

Perquè el teva experiència ciclista sensorial sigui encara més intensa, Bollé ha creat les ulleres esportives 6th Sense.

Gràcies a la Tecnologia B-Max, l’ergonomia de la muntura està estudiada per adaptar-se posició del ciclista en situació de carrera. L’extensió de la zona de visió i de protecció cap a la part superior del rostre millora considerablement el rendiment del corredor.

Ulleres Bollé protecció esport per a nens

Bollé sport protective

Ulleres Bollé protecció esport per a nens

Les ulleres graduades Bolle Sport Protective, estan dissenyades espècialment per protegir els ulls del dels nens i joves en la practica de l’esport.

Vidres de protecció 2 mm mínim de gruix en policarbonat · Cinta per portar les ulleres fermament subjectes · Versió cinta o varetes · Shock Absorption System · Tractament Platinum de sèrie en els vidres · Lliurades amb estoig rígid, cinta ajustable i drap de

Ulleres esportives CÉBÉ S'TRACK

CÉBÉ S'TRACK

Ulleres esportives CÉBÉ S'TRACK

Un concepte exclusiu en ulleres de sol per realitzar a la pràctica d’esport amb totes les garanties de la tecnologia en ulleres esportives CÉBÉ

Goma anti-lliscant a la plaqueta del nas o la vareta · Lents fotocromàtiques que reaccionen automàticament davant de condicions lumíniques canviants· Lents intercanviables · Lents polaritzades que eliminen els reflexos · Symbiotech, un concepte exclusiu amb varetes en V

Ulleres de sol esportives CÉBÉ XSF

CÉBÉ XSF

Ulleres de sol esportives CÉBÉ XSF

Nova gamma d’ulleres de sol CEBE SPORTACTIVE XSF en talles extra petites.

Tens un bon físic, t’agrada l’esport i tens la cara petita?

Segur que et resulta difícil trobar unes ulleres de sol adequades, a menys que et decideixi pels models de nens!

CÉBÉ ha desenvolupat una gamma d’ulleres esportives especialment per a tu, que incorpora una gran quantitat d’adrenalina i un esperit lliure, alhora que segueix mantenint l’atenció per la protecció i l’ergonomia.

logo_bolle

Ulleres esport

Bollé ofereix ulleres solars i màscares amb la màxima qualitat que proporcionen unes grans prestacions i protecció.

Bollé, millora constantment la combinació de satisfacció, moda i comoditat dels dissenys, donant com a resultat algunes de les ulleres i lents més innovadores i tecnològicament més avançades en la indústria.

La família Bollé ha portat el negoci d’una petita indústria artesanal per esdevenir un dels fabricants més importants d’ulleres i lents de màxima qualitat en el món.

logo_zerorh

Ulleres esport

Les lents de les muntures ZeroRh+ son com un airbag per als teus ulls, tobes i flexibles, protegin els ulls dels impactes, agents químics i atmosfèrics. Son ulleres que milloren la teva eficàcia visual, ideals per esports de velocitat doncs redueixen el temps d’exposició.

Les muntures de les ulleres Zerorh+ son d’un tecnopolímer amb unes excel·lents propietats tècniques extremadament resistents als cops i a les condicions ambientals.

logo_adidas

Ulleres esport

Les ulleres per a l’esport Adidas eyewear ofereixen una alta funcionalitat en les seves muntures i lents d’alta qualitat òptica.

Els ulls necessiten la millor protecció. La muntura, lents i filtres d’Adidas eyewear combinen materials de gran qualitat i tecnologia d’alta innovació per a una major funcionalitat.

L’òptima combinació per moments perfectes. Perquè cada moment és valuós

logo_vuarnet

Ulleres esport

Les ulleres Vuarnet ofereixen diferents classes de lents adaptades les necessitats de les activitats esportives.

En l’actualitat, ha evolucionat el nostre estil de vida i portem a terme moltes activitats en diferents entorns: a la vora del mar, a la muntanya i, per descomptat, a la ciutat.

Els tintats de les ulleres Vuarnet  fan possible ajustar cada univers i proporcionar mes confort, sigui quina sigui la vostra activitat.