Òptica Vayreda cuida de la teva vista i oïda

Solucionar problemes de visió amb lents de contacte

Un seguiment  adequat per un professional de la visió és essencial per garantir la salut ocular durant tota la vida. Amb el temps, els ulls canvien sovint sense avís, signes o símptomes, i per això existirà el risc de complicacions potencialment greus, incloent-hi la pèrdua de visió.

Amb un seguiment continuat per un professional de la visió l’ajudaran a mantenir els ulls sans. Demaneu al vostre especialista informació del programa de visites, solen oscil·lar entre els 6 i 12 mesos.

Astigmatisme

astigmatisme

La forma irregular de la còrnia i  o el cristal·lí de l’ull astigmàtic produeixen dos punts d’enfocament davant o darrere de la retina, el que pot causar visió borrosa.

Amb lents de contacte tòriques es pot solucionar el problema

Miopia

astigmatisme

La forma d’un ull amb miopia enfoca les imatges davant de la retina, produint una visió borrosa dels objectes llunyans.

Hipermetropia

astigmatisme

La forma d’un ull hipermetrop enfoca les imatges darrere de la retina, produint una visió borrosa dels objectes proper.

Amb lents de contacte tòriques es pot solucionar el problema

Presbicia (vista cansada)

Si ha superat els 40 i ha observat que cada vegada li costa més llegir la lletra petita, té un problema molt comú denominat presbícia, un dels problemes visuals més habituals.

La presbícia es deu al debilitament del mecanisme d’enfocament de l’ull i és una part natural del procés d’envelliment: amb l’edat, el cristal·lí dels ulls es torna més gruixut i perd elasticitat, i els músculs que l’envolten tenen més dificultats per enfocar.

Aquests canvis redueixen, sobretot, la capacitat per enfocar els objectes propers, i per veure’ls amb nitidesa cal augmentar la distància entre ells i l’ull.

Així, si estem llegint un llibre o una revista, hem de mantenir més allunyat de la cara. Per això la presbícia es coneix també com el ‘síndrome del braç llarg’.