Òptica Vayreda cuida de la teva vista i oïda

Òptica Vayreda cuida de la teva vista i oïda

Serveis visuals i auditius

Exàmens optomètrics molt complerts per avaluar totes les habilitats visuals, l’agudesa visual i la mesura de la pressió ocular.

Òptica Vayreda centre auditiu

Assessorem en les lents de contacte que millor s’adapten a cada usuari, ja sigui controlar la miopia mitjançant la tècnica de l’ortokeratologia, com en l’ús de lents de contacte MULTIFOCAL per a la presbícia intentant donar el màxim d’informació i la millor opció per a cada persona.

Programes personalitzats de teràpia visual per resoldre els problemes en persones que tenen estrabisme, persones que han sofert un traumatisme cranial o un ictus que els hi hagi afectat la visió, problemes d’aprenentatge o control de la miopia.

També estem especialitzats en problemes de baixa visió, utilització i prescripció d’ajudes òptiques.

Estem especialitzats en audioprotesis per a persones amb problemes de sordera i en programes de teràpia per els acúfens, fenomen perceptiu que consisteix en sentir sons i cops a l’oïda que no procedeixen de cap font externa

Equip humà

Òptica Vayreda està format per Anna Vayreda Casdevall com a òptica optometrista i propietària, Dolors Mora com a tècnic de taller i Neus Borell com a cap de ventes.

A Òptica Vayreda us oferim un tracte personalitzat per assessorar-vos en la selecció de les vostres ulleres, vidres i  muntures que millor s’adapten al vostre estil o bé proposar-vos les millors solucions en lents de contacte.

taller-optica-vayreda

El muntatge de les ulleres es realitza en el nostre taller, fet que ens permet personalitzar al màxim el producte i oferir una servei de qualitat.