Òptica Vayreda cuida de la teva vista i oïda

Audífons

logo-widex
Òptica Vayreda és un Centre Auditiu Oficial Widex

Els Centres Auditius Oficials Widex compleixen amb exigents estàndards de formació i professionalitat, i treballen conjuntament amb Widex per aconseguir extreure a les prestacions dels seus audiòfons els màxims beneficis i la màxima satisfacció dels seus usuaris. Per a això, tots els professionals relacionats amb Widex han de superar periòdicament cursos de formació específica, amb l’objectiu d’aconseguir una adaptació de qualitat.

Compromís amb la qualitat de servei a les persones

El compromís amb les persones que pateixen pèrdua auditiva és un tret diferencial dels Centres Auditius Oficials Widex. En ells, qualsevol persona que necessiti ajuda trobarà el suport necessari per solucionar el seu dèficit auditiu i aconseguir, a més, per a l’usuari una veritable sensació de plaer de sentir.

audifon-widex-clear_440
Audífons adaptables a tots els tipus d’usuaris

El model SUPER 440 i 220 és el primer audífon RITE, super petit i potent, amb un disseny ergonòmic de fàcil manipulació. Gràcies al seu consum optimitzat l’usuari podrà gaudir, fins a un mes, sense haver de canviar la pila.

La serie FUSION CLEAR 220, 330 I 440 és el format d’audifon potent més petit i versàtil del mercat.

audifon-widex

En audifonia el que millor funciona és el que no es veu

5 ANYS DE GARANTIA

Consulta'ns sense compromís

El model FUSION és un format d’audiòfon que pot cobrir diversos nivells de pèrdua auditiva gràcies a la seva avançada tecnologia i la seva flexibilitat. Per això, admet diversos tipus d’auriculars i adaptadors. El WIDEX CLEAR FUSION amb adaptadors M i P  pot cobrir pèrdues de lleus a moderadament severes.

El WIDEX CLEAR FUSION amb motlle personalitzat HP pot cobrir pèrdues auditives severes i profundes.